Op het gelijkvloers vinden we de eethoek, de salon, een open keuken...

 eethoek

De grote schuiframen naar het balkon, en naar het grote terras achter de woning, zorgen voor een aangename lichtinval.  De overvloedige aanwezigheid van hout straalt gezelligheid en warmte uit.

 Salon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de eethoek vindt iedereen zijn plaatsje. Voor de allerkleinsten zijn er nog 2 kinderstoeltjes aanwezig, type "Tripp Trapp". Op het bord kan je een mooie tekening of een berichtje achterlaten voor ons.

In de salon kan je gezellig samenzitten in de drie grote zetels. Er is een 55 inch smart TV voorzien met een Proximus decoder, en er is een breedband verbinding met internet om te surfen, internet tv, youtube.....
Er is een wifi verbinding voor jullie smartphones of computers. De nodige informatie is te vinden in de brochure op de kast in de living.

 

keuken

 

Er is een open keuken, comfortabel en functioneel uitgerust met kookvuur, oven, microgolf, vaatwasser, grote ijskast, spoelbak, kookgerief, voldoende bestek, koffiezet, nespresso, dolce gusto, waterkoker, broodrooster, mixer, keukenrobot, fruitpers ...

 

 

 

In de bergruimte staat nog een extra ijskast, goed om je drankjes koel te houden, een vriezer, een wasmachine, een droogkast en een lavabo.

Voor de allerkleinsten zijn er 2 kinderbedjes ter beschikking die op de slaapkamers kunnen bijgeplaatst worden.

 

Tevens op het gelijkvloers is de inkomhall met toilet en een slaapkamer "le renard" : een tweepersoonskamer met privé douche.